Close Menu
Αυτοί που έφυγαν
19-03-24 Πέθανε ο πολιτικός μηχανικός Αναστάσιος Κιζαντίδης Σε ηλικία 71 ετών “έφυγε” από τη ζωή ο πολιτικός μηχανικός Αναστάσιος Κιζαντίδης, από τον Βόλο. Η κηδεία του θα τελετεί αύριο Τετάρτη 20 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Βόλου
28-12-23 ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΒΑΤΑΛΗΣ

Ξαφνική απώλεια στην κοινωνια των μηχανικών ήταν το άγγελμα του θανάτου του Αρχιτέκτονα Μηχανικού Αθανασίου Βατάλη, παραμονές των Χριστουγέννων, που γέμισε με  θλίψη όλους μας 

Ο Αρχιτέκτων Μηχανικός Αθανάσιος Βατάλης ήταν μέλος της οικογένειας του ΤΕΕ Μαγνησίας από το 1980. Σπούδασε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και ασκούσε το επάγγελμα του ελεύθερου επαγγελματία Αρχιτέκτονα Μηχανικού στη Μαγνησία, ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού και της Σούρπης, που ήταν και ο τόπος καταγωγής του. Ήταν παντρεμένος με την Κατερίνα Αδάμου, επίσης Αρχιτέκτονας Μηχανικός και Δ/ντρια της ΥΔΟΜ Αλμυρού. Μαζί απέκτησαν τρία παιδιά. Ο Αθανάσιος Βατάλης ήταν αγαπητό μέλος της τοπική κοινωνίας Αλμυρού και είχε σημαντική προσφορά στην περιοχή της Μαγνησίας.

15-12-23 Απεβίωσε ξαφνικά ο Αρχιτέκτων Μηχανικός Νίκος Παναγιωτακόπουλος

Ο Αρχιτέκτων Μηχανικός Νίκος Παναγιωτακόπουλος υπήρξε εξαίρετο μέλος της οικογένειας του ΤΕΕ Μαγνησίας. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας  στην Ιταλία, όπου απόκτησε το δίπλωμα του Αρχιτέκτονα. Μέλος του ΤΕΕ από το 1977. Υπήρξε Επιβλέπων Μηχανικός στην κατασκευή του κτηρίου ΤΕΕ Μαγνησίας, καθώς επίσης και συνετέλεσε με την επιστημονική ειδικότητα και σε άλλες μεγάλες κατασκευές και ανακαινίσεις όπως αυτές των Παπαστράτειου και το Κτήριο Τσαλαπάτα.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στο ιερό ναό Αναλήψεως του Χριστού στις 11 το πρωί.

01-11-23 ΕΦΥΓΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΕΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΙΝΤΖΟΣ

Με θλίψη πληροφορήθηκε ο τεχνικός κόσμος της Μαγνησίας την απώλεια του πρώην Προέδρου της Δ.Ε. του ΤΕΕ Μαγνησίας αείμνηστου Γιάννη Πρίντζου

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Μαγνησίας, συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε τα εξής: 


1. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

2. Να παραστεί σύσσωμη η Δ.Ε. στην τελετή.


3. Να καταθέσει στεφάνι προς τιμήν του εκλιπόντος.

4. Να εκδώσει το παρόν ψήφισμα και να δημοσιευθεί στον Τύπο μαζί με
το βιογραφικό του.

διαβάστε το   ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

H Kηδεια θα τελεστεί την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι από τον  Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Βόλο 

13-09-23 Πέθανε ο γνωστός αρχιτέκτονας Νικόλαος Γιαμάκος

Θλίψη σκόρπισε στο χώρο των μηχανικών ο θάνατος του Νίκου Γιαμάκου. Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1937 και σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Γκρατς της Αυστρίας αφιέρωσε όλη του την ζωή στον σχεδιασμό πολυάριθμων έργων, δημοσίων και ιδιωτικών μελετών, όπως πολυκατοικίες, κτίρια γραφείων, ξενοδοχεία, συγκροτήματα κατοικιών, ειδικών κτιρίων κλπ. Κατά διαστήματα υπήρξε μέλος της τότε Επιτροπής Ενασκήσεως Αρχιτεκτονικού Ελέγχου του Νομού Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων. Υπήρξε ιδιαίτερα εργατικός, μετριοπαθής και αγαπητός μεταξύ των συναδέλφων, χωρίς να προβάλλει τα έργα του, αρκετά από τα οποία κοσμούν την περιοχή μας. Από το 1988 και έπειτα, με συνεργάτες τα παιδιά του Φωτεινή Γιαμάκου και Σωτήριο Γιαμάκο, αρχιτέκτονες μηχανικούς, συνέχισε με το ίδιο μεράκι να εκπονεί ως Ομάδα πλέον, μελέτες κάθε κατηγορίας και κλίμακας στο Βόλο, στο Πήλιο, στην Ελλάδα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα. 

11-07-23 ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΝΟΒΑΣ - ΤΡΙΤΗ 11/7/2023 Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ

Απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 77 ετών ο γνωστός τοπογράφος Μηχανικός, εργολάβος δημοσίων έργων  και επί σειρά ετών πρόεδρος της ΠΕΔΜΕΔΕ Μαγνησίας Γιάννης Τσιρνόβας. Ο Ιωάννης Τσιρνόβας έφυγε μετά από ταλαιπωρία της υγείας του (Ιούλιος του 2021 νόσησε βαριά από covid / καίτι εμβολιασμένος) 

Γεννήθηκε το 1946 στην Αμφίκλεια Λοκρίδας. Σπούδασε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και επέλεξε να δραστηριοποιηθεί στην κατασκευή Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων από το 1980 στο Βόλο.

 Ο Γιάννης Τσιρνόβας διακρίθηκε για την σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό του στην κατασκευή δημοσίων και ιδιωτικών έργων , το πηγαίο χιούμορ του και τις απέραντες γνώσεις του, που τον έκαναν αγαπητό σε όλους τους συνάδελφους του.

Πρόσφερε ως πρόεδρος εργοληπτών Νομού Μαγνησίας και σε όλη του τη διαδρομή διακρίθηκε για το ήθος του, την εντιμότητα του και την αγάπη του στο τέλειο. Υπήρξε οικογενειάρχης με αρχές και αξίες και αγαπήθηκε από πολλούς. Παντρεμένος με την αρχιτέκτονα μηχανικό της πρώην Νομαρχίας Μαγνησίας Πόπη Σφύρα, ευτύχησε να δει τα δύο του παιδιά (Βαγγέλη, αρχιτέκτονα μηχανικό και Σπύρο, πολιτικό μηχανικό) να ακολουθούν τα χνάρια του και να γίνονται επιτυχημένοι επαγγελματίες στον χώρο των κατασκευών και των έργων.

Τα συλλυπητήρια τους για τη απώλεια του Γιάννη Τσιρνόβα εξέφρασαν η Πρόεδρος του ΤΕΕ Μαγνησίας κ. Νάνσυ Καπούλα, όσο και ο πρόεδρος της ΠΕΔΜΕΔΕ Μαγνησίας κ. Αλέξανδρος Καμπύλης.


13-04-23 ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΠΑΛΙΑΣ Μεγάλη συγκίνηση έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία και στον κλάδο των μηχανικών  η απώλειας του Αρχιτέκτονα Μηχανικού, Στάθη Παλιά, σε ηλικία 72 χρόνων. Σπούδασε  Αρχιτεκτονική στο πολυτεχνείο του Τορίνου και υπηρέτησε ως υπάλληλος στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση όσο και στο ΤΣΜΕΔΕ Βόλου. Ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους τους μηχανικούς. Η κηδεία του θα γίνει  Μεγάλη Πέμπτη, στις 11 το πρωί, στον ιερό ναό Αγίων Θεοδώρων, στη συνοικία των Παλαιών.  
19-12-22 ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ Θλίψη στο ΤΕΕ Μαγνησίας μιας και έφυγε από κοντά μας ο Πολιτικός Μηχανικός και ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους μας Πέτρος Ευαγγελάτος. Απεβίωσε στο Βόλο στις 4 Δεκεμβρίου 2022. Υπήρξε ενεργό μέλος για πάνω από 40 χρόνια. Απόφοιτος του ΕΜΠ από το 1969, ασχολήθηκε με εργολαβίες κατασκευές και κυρίως με τεχνικές μελέτες. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.  
25-08-22 Έφυγε» από τη ζωή ο αρχιτέκτονας -μηχανικός Ιωάννης Χούσιος Από τη ζωή «έφυγε» σε ηλικία 68 ετών ο αρχιτέκτονας- μηχανικός Ιωάννης Χούσιος, σκορπώντας θλίψη σε συγγενείς και οικείους και στον τεχνικό κόσμο. Ο εκλιπών, αφήνει πίσω του, σύζυγο, παιδιά. Υπήρξε ενεργό μέλος του ΤΕΕ Μαγνησίας. και ειχε σπουδάσει στο Ντορμουντ της Γερμανίας. 
27-05-22 Εφυγε ο Χρήστος Δημητρίου Πολιτικός Μηχανικός Έφυγε από κοντά μας το μέλος του ΤΕΕ Μαγνησίας και γνωστός  Πολιτικός Μηχανικός Χρήστος Δημητρίου. άσκησε το επάγγελμά του  από το  το 1973 ως ελεύθερος επαγγελματίας. Συνταξιοδοτήθηκε αφήνοντας σημαντικό έργο. Ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους τους συναδέλφους ας είναι ελαφρύ το χώμα. Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 27 Μαίου. 
12-04-22 Έφυγε από τη ζωή ο αρχιτέκτονας Ζήσης Νικολαίδης Έφυγε στις 11 Απριλίου  από τη ζωή ο αρχιτέκτονας Ζήσης Νικολαίδης.  Μέλος του ΤΕΕ Μαγνησίας. Σπούδασε στην Ιταλία Αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο Φλωρεντίας  από το 1982 άσκησε το επάγγελμά του στο Ν. Μαγνησίας και ως εργολάβος Δημ. Έργων. Ιδιαίτερα αγαπητός,  και για το λόγο αυτό η  απώλειά του σκόρπισε τη  θλίψη  σε όλους στους συναδέλφους του.
13-01-22 Απεβίωσε ο πολιτικός μηχανικός Ευθύμιος Αλεξίου Θλίψη στην οικογένεια των μηχανικών Απεβίωσε ο πολιτικός μηχανικός Ευθύμιος Αλεξίου Πήρε το δίπλωμα του από τη σχολή Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ και δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στο χωρο της Μαγνησίας και ιδιαίτερα στο Δήμο Φερρών. 
17-11-21 «Έφυγε» από τη ζωή ο πολιτικός μηχανικός Κωνσταντίνος Χατζούλης Θλίψη έχει προκαλέσει στις τάξεις των μηχανικών και της τοπικής κοινωνίας, ο θάνατος του  πολιτικού μηχανικού Κωνσταντίνου Χατζούλη. Ο εκλιπών ήταν από τους πιο γνωστούς μηχανικούς της πόλης, με μεγάλο έργο. Διατέλεσε μέλος του πειθαρχικού συμβουλίου του ΤΕΕ. Ιδιαίτερα αγαπητός, με εξαιρετικές γνώσεις στο αντικείμενο του Πολιτικού Μηχανικού. Η κηδεία του θα τελεστεί την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 11 π.μ. στον  Ιερό Ναό Αγίου Ονουφρίου σε στενό οικογενειακό κύκλο λόγω της κατάστασης με τον covid.
09-10-21 ``Έφυγε`` ο πολιτικός μηχανικός Κωνσταντίνος Τζάρος

Θρήνος στον Βόλο για τον πρόωρο θάνατο του Κωνσταντίνου Τζάρου – Έσβησε στα 41 του ο γνωστός πολιτικός μηχανικός Ο εκλιπών ήταν ταμίας του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Μαγνησίας, ενώ ο θάνατός του βύθισε στο πένθος την οικογένεια και τους οικείους του

12-08-21 «Απεβίωσε» ο αρχιτέκτονας μηχανικός Βασίλειος Χρυσόμαλλος  Ο  αρχιτέκτονας μηχανικός Βασίλειος Χρυσόμαλλος απεβίωσε και σημερα 12 Αυγούστου θα τελεστεί η εξώδικος ακουλουθία. Πολύ γνωστός και αγαπητός στο χώρο των μηχανικών η απωλεια του προκάλεσε  θλίψη. Ο Βασίλειος Χρυσόμαλλος σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας και άσκησε το επάγγελμά του από το 1976, ασχολήθηκε με κατασκευές ενώ ιδιαίτερη ήταν η ενασχόλησή με τις παραδοσιακές οικίες στο Πήλιο. Νάναι ελαφρύ το χώμα στο αγαπητό συνάδελφο.    
12-07-21 Θλίψη για τον θάνατο του Πολιτκού Μηχανικού Νίκου Αθανασίου

Σε ηλικία 51 ετών έφυγε από τη ζωή μετά από «μάχη» που έδωσε χρόνια με ανίατη νόσο ο Πολιτικός Μηχανικός και δημοτικός σύμβουλος από την Αλόννησο Νικόλαος Αθανασίου. Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος όλη την κοινωνία του νησιού. Ο Νίκος Αθανασίου σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός  στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και υπήρξε ενεργό μέλος του ΤΕΕ Μαγνησίας από το 1993. Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο χώρο των μηχανικών και η απώλεια του σκόρπισε την θλίψη σε όλους. Να ναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

03-03-21 ΠΕΘΑΝΕ Ο ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΓΙΑΝΝΝΗΣ ΣΤΑΜΟΣ Απεβίωσε  ο Αρχιτέκτων Μηχανικός Γιάννης Στάμος Σπούδασε στο POLITECNIKO DI MILANO και δραστηροποιήθηκε ως Αρχιτεκτων στο Βόλο και στη Μαγνησίας  από το 1982. Κατέλαβε αρκετά αξιώματα τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και στη Βουλή. Νάναι ελαφρύ το χώμα 
15-02-21 Θρηνος εφυγε απο τη ζωή ο Νικόλαος Δεληγιωργης Με αφορμή το άγγελμα του θανάτου του εξέχοντος μέλους του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Πολιτικού Μηχανικού Νικόλαου Δεληγεώργη, η Διοικούσα Επιτροπή εξέδωσε το παρακάτω ΨΗΦΙΣΜΑ
12-02-21 “Έφυγε” ο τοπογράφος μηχανικός Απόστολος Τσούκας Σε ηλικία 71 ετών έφυγε από κοντά μας ο συνάδελφος Αγρ.  Τοπογράφος Μηχανικός,  Απόστολος Τσούκας. Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο χώρο των μηχανικών, όπου και θήτευσε  ως εκλεγμένο μέλος, τόσο στη Διοικούσα Επιτροπή,  όσο και στην Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ Μαγνησίας.  Ήταν  πολύ γνωστός στην τοπική κοινωνία της Μαγνησίας καθώς διετέλεσε επί σειρά πολλών ετών Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχίας Μαγνησίας (νυν Περιφερειακή Ενότητα) μέχρι τη συνταξιοδότησή του. Η Διοικούσα επιτροπή εξέδωσε το παρακάτω ΨΗΦΙΣΜΑ

13-08-20 Θλιψη πέθανε ξαφνικα ο Χημικός Μηχανικός Δημήτρης Τζιτζάς πέθανε ξαφνικά χθες ο χημικός μηχανικός και επιχειρηματίας Δημήτρης Τζιτζάς. Ο Δημήτρης Τζιτζάς ήταν γνωστός στον τεχνικό επιστημονικό κόσμο και η  επιχείρησή του με βιολογικούς καθαρισμούς, επεξεργασία νερού και τεχνολογία περιβάλλοντος έχει δραστηριότητα σε όλη την Ελλάδα. Η κηδεία του θα γίνει αυστηρά σε οικογενειακό κύκλο λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.
26-05-20 Έφυγε από κοντά μας ο Πολιτικός Μηχανικός, Νικόλαος Πνιγούρας ο Πολιτικός Μηχανικός, Νικόλαος Πνιγούρας έφυγε από τη  ζωή σήμερα 26/5/2020 Σπούδασε στο Δ.Π.Θ. και άσκησε το επάγγελμα του  στο Ν. Μαγνησίας για περισσότερα από 35 χρόνια. Με αφορμή το άγγελμα του θανάτου του η Δ.Ε. του ΤΕΕ εξέδωσε το παρακάτω ΨΗΦΙΣΜΑ
30-03-20 Θλιψη ξαφνικα έφυγε από κοντά μας ο Μιχαλης Μπαλαρουτσος

Θλίψη στην τοπική κοινωνία του Βόλου και στην οικογένεια των μηχανικών του τμήματός μας  έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Αρχιτέκτονα Μηχανικού Μιχάλη Μπαλαρούτσο.
Ο εκλιπών σπούδασε αρχιτεκτονική στο Μιλάνο στο Politecniko di Milano. Αφήνει πίσω τη σύζυγό του Άννα και τα τρία του παιδιά, τον Δημήτρη, τον Γιάννη και τον Σπύρο.

Υπήρξε μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Μαγνησίας, ενώ διετέλεσε μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Μαγνησίας μέχρι το Δεκέμβριο του 2019. Στις τελευταίες εκλογές εκλέχτηκε τακτικό μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΤΕΕ Μαγνησίας Υπήρξε πολλάκις εκπρόσωπος του τμήματος σε πολλές επιτροπές και Ομάδες Εργασίας

Η κηδεία του θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο

Η Πρόεδρος Νάνσυ Καπούλα, η Διοικούσα Επιτροπή, η Αντιπροσωπεία και το ΤΕΕ Μαγνησίας εκφράζουν την θλίψη τους για τον πρόωρο χαμό του συναδέλφου Μιχάλη. 

Διαβάστε  το ψήφισμα της Διοικούσας Επιτροπής

20-11-19 ΕΦΥΓΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΡΟΪΛΟΣ Ξαφνικά έφυγε από κοντά μας ο Μηχανολόγος Μηχανικός Σεραφείμ Ροϊλός Ο συνάδελφος απεβίωσε την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο UNIVERSITA DEGOU DI PADOVA. Επαγγελματικά δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της βιομηχανίας στη Μαγνησία.  Το ΤΕΕ Μαγνησίας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. 
18-10-19 Απεβίωσε ξαφνικά ο πολιτικός μηχανικός Βασίλειος Κατσαρός Θλίψη έχει προκαλέσει στον τεχνικό κόσμο και στην τοπική κοινωνία του Βόλου το άγγελμα του ξαφνικού θανάτου του γνωστού συνταξιούχου πολιτικού μηχανικού Βασίλειου Κατσαρού.Μαζί με τα τρία αδέλφια του είχε ιδρύσει την Μελετητική, Συμβουλευτική και Τεχνική Εταιρεία Β. Κατσαρός Ε.Ε.» η οποία από το 1976 μέχρι και σήμερα δραστηριοποιείται σε δημόσια και ιδιωτικά τεχνικά έργα.Ο Βασίλειος Κατσαρός ήταν πατέρας τριών παιδιών. Η κηδεία του έγινε την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019
21-02-19 Πέθανε ο αρχιτέκτονας μηχανικός Γιάννης Αιμονιώτης Σε ηλικία 64 ετών άφησε σήμερα το πρωί την τελευταία του πνοή ο γνωστός αρχιτέκτονας μηχανικός Γιάννης Αιμονιώτης Το άγγελμα του θανάτου του βύθισε στην απέραντη θλίψη την οικογένειά του, συγγενείς, φίλους και συναδέλφους του. To TEE Μαγνησίας εκφράζει την θλίψη του και συμπαρίσταται στους συγγενείς του. 31-01-19 Θλίψη απεβίωσε ο μηχανολόγος-μηχανικός Βασίλειος Τσαγανός

Απεβίωσε σε ηλικία 61 ετών ο Μηχανολόγος-Μηχανικός Βασίλειος Τσαγανός, Υπήρξε μέλος σε Μόνιμες Επιτροπές του ΤΕΕ Μαγνησίας καθώς και εκπρόσωπος του τμήματος σε φορείς του Νομού Μαγνησίας. Η κηδεία του θα γίνει απ΄τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου, την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί, ενώ η σορός του, θα βρίσκεται στο Ναό από τις 10.30 το πρωί. Παράκληση της οικογένειας, είναι αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στην Φλόγα.

22-11-18 ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΚΟΥΝΤΑΡΑΣ Εφυγε από κοντά μας ο συνάδελφος μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Αλέξανδρος Γκουντάρας. Σπούδασε στο ΑΠΘ και υπήρξε μέλος του ΤΕΕ από το 1980 To ΤΕΕ Μαγνησίας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος
18-05-18 ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Έφυγε από κοντά μας ο συνάδελφος Αρχιτέκτων Μηχανικός Δημήτρης Καραγιάννης. Απόφοιτος από την Αρχιτεκτονική Σχολή του  ΑΠΘ μέλος στο ΤΕΕ από το 1988 με δραστηριότητα στο χώρο των κατασκευών. Διετέλεσε πρόεδρος του ερασιτέχνη και της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.To ΤΕΕ Μαγνησίας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντοςΑγριάς. Ψήφισμα Δ.Ε. ΤΕΕ Μαγνησίας

28-12-17 Ξαφνικός θάνατος για τον Αρχιτέκτονα Μηχανικό Δημήτρη Στόρτο Την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου το  πρωί, και ενώ πήγαινε  στο Νοσοκομείο Βόλου  για εξετάσεις να έχασε τις αισθήσεις του. Οι γιατροί , δεν κατόρθωσαν  να τον ανατάξουν και  φέρεται να υπέστη καρδιακή ανακοπή και πέθανε. Ο Δημήτρης Στόρτος ήταν 71 χρόνων. Ήταν πολύ γνωστός στην τοπική κοινωνία, καθώς είχε υπηρετήσει επί σειρά ετών στην Πολεοδομία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας. Το ΤΕΕ Μαγνησίας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
13-12-17 Απεβίωσε ο Νικόλαος Τζάβελλος πολιτικός μηχανικός

Απεβίωσε  το μέλος του ΤΕΕ Μαγνησίας, Πολιτικός Μηχανικός Νικόλαος Τζάβελλος.
Η Δ.Ε. ΤΕΕ Μαγνησίας με αφορμή το άγγελμα του θανάτου του μέλους του συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε τα εξής:

1. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της και να επιδώσει το παρόν ψήφισμα στην οικογένειά του.
2. Να παραστεί στη νεκρώσιμη ακολουθία του.
3. Να εκδώσει το παρόν ψήφισμα και να δημοσιευθεί στον τοπικό Τύπο
διαβαστε εδω περισσοτερα


07-12-17 Απεβίωσε ο Μηχανολόγος Μηχανικός Νικόλαος Ναούμης

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών ο γνωστός Μηχανολόγος Μηχανικός Νικόλαος Ναούμης βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, συγγενείς και φίλους.
Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη 7η Δεκεμβρίου και ώρα 10 το πρωί από τον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού στο Διμήνι.
Παράκληση της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στην Αντικαρκινική Εταιρεία. Με το άγγελμα του θανάτου του , η Διοικούσα Επιτροπή του τοπικού τμήματος του ΤΕΕ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια της προς την οικογένειά του. 

14-11-17 ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΕΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΣΤΡΑΓΑΛΙΝΟΣ

Θλίψη στο τεχνικό κόσμο της Μαγνησίας, απεβίωσε ο πρώην πρόεδρος του ΤΕΕ Μαγνησίας Δημοσθένης Στραγαλινός.  Το βιογραφικό Εδώ

Η κηδεια του θα τελεστεί Τρίτη 14 Νοεμβρίου και ώρα 13:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου

28-10-17 ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΛΟΧΙΔΗΣ

Απεβίωσε το μέλος του ΤΕΕ Μαγνησίας Αρχιτέκτων Μηχανικός Γιάννης Μολοχίδης μετά από σκληρή μάχη με μακροχρονια ασθενεια τα τελευταία χρονια. Η κηδεία του θα τελεστεί τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου, στις 12 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας στη Ν. Ιωνία  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ Δ.Ε.

07-04-17 Χάθηκε αναπάντεχα σε τροχαίο ατύχημα ο Αντωνης Μανιάτης

Έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο σε τροχαίο που σημειώθηκε στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας ο πολιτικός μηχανικός από τη Σκιάθο Αντώνης Μανιάτης. Ήταν 48 ετών, μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου ΜαγνησίαςΗ είδηση για τον πρόωρο χαμό του έχει σκορπίσει απέραντη θλίψη στο χώρο των μηχανικών μιας και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. 

30-11-16 Απεβίωσε ο συνάδελφος Βασίλης Στεφανάκης

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών ο γνωστός πολιτικός μηχανικός Βασίλης Στεφανάκης, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, συγγενείς και φίλους.
Η κηδεία του θα γίνει αύριο Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου και ώρα 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βόλου.
Παράκληση της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στο ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Νέας Ιωνίας.

05-05-16 Απεβίωσε ο συνάδελφος Αναστάσιος Νόνας

Η Δ.Ε. του ΤΕΕ Μαγνησίας εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της προς την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος. Ο Αναστάσιος Νόνας ήταν Μέλος του ΤΕΕ από το 1983. Εκλεγμένο μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Μαγνησίας από το 1987 έως 2013. Μέλος της Δ.Ε. από το 1991 έως 1997 Αντιπρόεδρος ΔΕ από 1998 έως  2000.  Γ. Γ Αντιπροσωπείας από 2000 έως 2003 Μέλος της ΔΚΜ Μαγνησίας. Εκλεγμένο μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ

24-03-16 Θλίψη Απεβίωσε η Αρχιτεκτων Μηχανικός και πρώην Προϊστάμενη του ΤΕΕ Μαγνησίας Ελένη Αντωνιάδου

Πέθανε σήμερα Πέμπτη 24 Μαρτίου στις 8 το πρωί σε Νοσοκομείο των Αθηνών όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες η γνωστή αρχιτέκτονας του Βόλου Ελένη Αντωνιάδου, η οποία ήταν υπάλληλος του ΤΕΕ Μαγνησίας από το 1985, ενώ συνταξιοδοτήθηκε ως προϊσταμένη του τοπικού τμήματος το 2008.

Η εκλιπούσα δεν αντιμετώπιζε ιδιαίτερα προβλήματα υγείας. Η αποχαιρετήστηρια τελετή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016 στις 11 το πρωϊ στο Δημοτικό Κοιμητήριο Βόλου.

Οι υπάλληλοι, Διοικούσα Επιτροπή και η Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ Μαγνησίας, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια τους προς τους συγγενείς της.

01-10-15 ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΑΠΡΟΣΜΕΝΑ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΟΡΕΣΤΗΣ ΛΟΥΚΙΠΟΥΔΗΣ

Έφυγε χθες από κοντά μας ο Πολιτικός Μηχανικός Ορέστης Λουκιπούδης. Το ΤΕΕ Μαγνησίας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.


26-04-15 ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΕΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

ΜΕ ΘΛΙΨΗ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ  ΟΤΙ ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΕΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί την Δευτέρα 27 Απριλίου  στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού, ενώ η σωρός του θα βρίσκεται στο χώρο από τις 11.30 π.μ

30-06-14 ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Απεβίωσε ο συνάδελφος Πολιτικός Μηχανικός, Μιχάλη Παπαϊωάννου. Υπήρξε για πολλά χρόνια μέλος της Δ.Ε. και της Αντιπροσωπείας  του ΤΕΕ Μαγνησίας, ενώ πολύ μεγάλη και σημαντική  ήταν η προσφορά του στο χώρο των Μηχανικών. 

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Μαγνησίας με αφορμή το άγγελμα του θανάτου του   συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε τα εξής:

1. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της και να επιδώσει το παρόν ψήφισμα στην οικογένειά του.

2. Να παραστεί στη νεκρώσιμη ακολουθία την Δευτέρα στις 30/6/2014 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου στο Βόλο.

18-03-14 ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΚΙΤΣΙΟΣ

Έφυγε από κοντά μας ο συνάδελφος Σοφοκλής Κίτσιος . Σπούδασε Αρχιτέκτων Μηχανικός στην Γαλλία. Από το 1982 άσκησε με συνέπεια το επάγγελμά του, ενώ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους μας.

Καλό ταξίδι συνάδελφε 

24-09-13 ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΠΛΑΤΙΑΣ

Έφυγε από κοντά μας ο συνάδελφος Θεμιστοκλής Πλατιάς. Γεννήθηκε στο Βόλο στις 2/2/1953 και απεβίωσε στις 27/8/2013. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στην Ιταλία στο UNIVERSITA STUDI DI PAVIA. Από το 1983 άσκησε με συνέπεια το επάγγελμά του, ενώ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους μας.

Καλό ταξίδι συνάδελφε 

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

2ας Νοεμβρίου & Ξενοφώντος, (Στοά Ηλία Καραπατή) Βόλος Τ.Κ. 38333 , Τηλ. 24210-26173, 26574 , Fax: 24210-21944 , email: tee_vol@tee.grdeveloped and powered by think.gr