Close Menu
Αυτοί που έφυγαν
20-11-19 ΕΦΥΓΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΡΟΪΛΟΣ Ξαφνικά έφυγε από κοντά μας ο Μηχανολόγος Μηχανικός Σεραφείμ Ροϊλός Ο συνάδελφος απεβίωσε την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο UNIVERSITA DEGOU DI PADOVA. Επαγγελματικά δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της βιομηχανίας στη Μαγνησία.  Το ΤΕΕ Μαγνησίας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. 
18-10-19 Απεβίωσε ξαφνικά ο πολιτικός μηχανικός Βασίλειος Κατσαρός Θλίψη έχει προκαλέσει στον τεχνικό κόσμο και στην τοπική κοινωνία του Βόλου το άγγελμα του ξαφνικού θανάτου του γνωστού συνταξιούχου πολιτικού μηχανικού Βασίλειου Κατσαρού.Μαζί με τα τρία αδέλφια του είχε ιδρύσει την Μελετητική, Συμβουλευτική και Τεχνική Εταιρεία Β. Κατσαρός Ε.Ε.» η οποία από το 1976 μέχρι και σήμερα δραστηριοποιείται σε δημόσια και ιδιωτικά τεχνικά έργα.Ο Βασίλειος Κατσαρός ήταν πατέρας τριών παιδιών. Η κηδεία του έγινε την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019
21-02-19 Πέθανε ο αρχιτέκτονας μηχανικός Γιάννης Αιμονιώτης Σε ηλικία 64 ετών άφησε σήμερα το πρωί την τελευταία του πνοή ο γνωστός αρχιτέκτονας μηχανικός Γιάννης Αιμονιώτης Το άγγελμα του θανάτου του βύθισε στην απέραντη θλίψη την οικογένειά του, συγγενείς, φίλους και συναδέλφους του. To TEE Μαγνησίας εκφράζει την θλίψη του και συμπαρίσταται στους συγγενείς του. 31-01-19 Θλίψη απεβίωσε ο μηχανολόγος-μηχανικός Βασίλειος Τσαγανός

Απεβίωσε σε ηλικία 61 ετών ο Μηχανολόγος-Μηχανικός Βασίλειος Τσαγανός, Υπήρξε μέλος σε Μόνιμες Επιτροπές του ΤΕΕ Μαγνησίας καθώς και εκπρόσωπος του τμήματος σε φορείς του Νομού Μαγνησίας. Η κηδεία του θα γίνει απ΄τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου, την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί, ενώ η σορός του, θα βρίσκεται στο Ναό από τις 10.30 το πρωί. Παράκληση της οικογένειας, είναι αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στην Φλόγα.

22-11-18 ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΚΟΥΝΤΑΡΑΣ Εφυγε από κοντά μας ο συνάδελφος μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Αλέξανδρος Γκουντάρας. Σπούδασε στο ΑΠΘ και υπήρξε μέλος του ΤΕΕ από το 1980 To ΤΕΕ Μαγνησίας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος
18-05-18 ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Έφυγε από κοντά μας ο συνάδελφος Αρχιτέκτων Μηχανικός Δημήτρης Καραγιάννης. Απόφοιτος από την Αρχιτεκτονική Σχολή του  ΑΠΘ μέλος στο ΤΕΕ από το 1988 με δραστηριότητα στο χώρο των κατασκευών. Διετέλεσε πρόεδρος του ερασιτέχνη και της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.To ΤΕΕ Μαγνησίας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντοςΑγριάς. Ψήφισμα Δ.Ε. ΤΕΕ Μαγνησίας

28-12-17 Ξαφνικός θάνατος για τον Αρχιτέκτονα Μηχανικό Δημήτρη Στόρτο Την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου το  πρωί, και ενώ πήγαινε  στο Νοσοκομείο Βόλου  για εξετάσεις να έχασε τις αισθήσεις του. Οι γιατροί , δεν κατόρθωσαν  να τον ανατάξουν και  φέρεται να υπέστη καρδιακή ανακοπή και πέθανε. Ο Δημήτρης Στόρτος ήταν 71 χρόνων. Ήταν πολύ γνωστός στην τοπική κοινωνία, καθώς είχε υπηρετήσει επί σειρά ετών στην Πολεοδομία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας. Το ΤΕΕ Μαγνησίας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
13-12-17 Απεβίωσε ο Νικόλαος Τζάβελλος πολιτικός μηχανικός

Απεβίωσε  το μέλος του ΤΕΕ Μαγνησίας, Πολιτικός Μηχανικός Νικόλαος Τζάβελλος.
Η Δ.Ε. ΤΕΕ Μαγνησίας με αφορμή το άγγελμα του θανάτου του μέλους του συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε τα εξής:

1. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της και να επιδώσει το παρόν ψήφισμα στην οικογένειά του.
2. Να παραστεί στη νεκρώσιμη ακολουθία του.
3. Να εκδώσει το παρόν ψήφισμα και να δημοσιευθεί στον τοπικό Τύπο
διαβαστε εδω περισσοτερα


07-12-17 Απεβίωσε ο Μηχανολόγος Μηχανικός Νικόλαος Ναούμης

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών ο γνωστός Μηχανολόγος Μηχανικός Νικόλαος Ναούμης βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, συγγενείς και φίλους.
Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη 7η Δεκεμβρίου και ώρα 10 το πρωί από τον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού στο Διμήνι.
Παράκληση της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στην Αντικαρκινική Εταιρεία. Με το άγγελμα του θανάτου του , η Διοικούσα Επιτροπή του τοπικού τμήματος του ΤΕΕ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια της προς την οικογένειά του. 

14-11-17 ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΕΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΣΤΡΑΓΑΛΙΝΟΣ

Θλίψη στο τεχνικό κόσμο της Μαγνησίας, απεβίωσε ο πρώην πρόεδρος του ΤΕΕ Μαγνησίας Δημοσθένης Στραγαλινός.  Το βιογραφικό Εδώ

Η κηδεια του θα τελεστεί Τρίτη 14 Νοεμβρίου και ώρα 13:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου

28-10-17 ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΛΟΧΙΔΗΣ

Απεβίωσε το μέλος του ΤΕΕ Μαγνησίας Αρχιτέκτων Μηχανικός Γιάννης Μολοχίδης μετά από σκληρή μάχη με μακροχρονια ασθενεια τα τελευταία χρονια. Η κηδεία του θα τελεστεί τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου, στις 12 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας στη Ν. Ιωνία  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ Δ.Ε.

07-04-17 Χάθηκε αναπάντεχα σε τροχαίο ατύχημα ο Αντωνης Μανιάτης

Έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο σε τροχαίο που σημειώθηκε στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας ο πολιτικός μηχανικός από τη Σκιάθο Αντώνης Μανιάτης. Ήταν 48 ετών, μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου ΜαγνησίαςΗ είδηση για τον πρόωρο χαμό του έχει σκορπίσει απέραντη θλίψη στο χώρο των μηχανικών μιας και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. 

30-11-16 Απεβίωσε ο συνάδελφος Βασίλης Στεφανάκης

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών ο γνωστός πολιτικός μηχανικός Βασίλης Στεφανάκης, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, συγγενείς και φίλους.
Η κηδεία του θα γίνει αύριο Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου και ώρα 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βόλου.
Παράκληση της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στο ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Νέας Ιωνίας.

05-05-16 Απεβίωσε ο συνάδελφος Αναστάσιος Νόνας

Η Δ.Ε. του ΤΕΕ Μαγνησίας εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της προς την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος. Ο Αναστάσιος Νόνας ήταν Μέλος του ΤΕΕ από το 1983. Εκλεγμένο μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Μαγνησίας από το 1987 έως 2013. Μέλος της Δ.Ε. από το 1991 έως 1997 Αντιπρόεδρος ΔΕ από 1998 έως  2000.  Γ. Γ Αντιπροσωπείας από 2000 έως 2003 Μέλος της ΔΚΜ Μαγνησίας. Εκλεγμένο μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ

24-03-16 Θλίψη Απεβίωσε η Αρχιτεκτων Μηχανικός και πρώην Προϊστάμενη του ΤΕΕ Μαγνησίας Ελένη Αντωνιάδου

Πέθανε σήμερα Πέμπτη 24 Μαρτίου στις 8 το πρωί σε Νοσοκομείο των Αθηνών όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες η γνωστή αρχιτέκτονας του Βόλου Ελένη Αντωνιάδου, η οποία ήταν υπάλληλος του ΤΕΕ Μαγνησίας από το 1985, ενώ συνταξιοδοτήθηκε ως προϊσταμένη του τοπικού τμήματος το 2008.

Η εκλιπούσα δεν αντιμετώπιζε ιδιαίτερα προβλήματα υγείας. Η αποχαιρετήστηρια τελετή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016 στις 11 το πρωϊ στο Δημοτικό Κοιμητήριο Βόλου.

Οι υπάλληλοι, Διοικούσα Επιτροπή και η Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ Μαγνησίας, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια τους προς τους συγγενείς της.

01-10-15 ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΑΠΡΟΣΜΕΝΑ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΟΡΕΣΤΗΣ ΛΟΥΚΙΠΟΥΔΗΣ

Έφυγε χθες από κοντά μας ο Πολιτικός Μηχανικός Ορέστης Λουκιπούδης. Το ΤΕΕ Μαγνησίας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.


26-04-15 ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΕΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

ΜΕ ΘΛΙΨΗ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ  ΟΤΙ ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΕΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί την Δευτέρα 27 Απριλίου  στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού, ενώ η σωρός του θα βρίσκεται στο χώρο από τις 11.30 π.μ

30-06-14 ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Απεβίωσε ο συνάδελφος Πολιτικός Μηχανικός, Μιχάλη Παπαϊωάννου. Υπήρξε για πολλά χρόνια μέλος της Δ.Ε. και της Αντιπροσωπείας  του ΤΕΕ Μαγνησίας, ενώ πολύ μεγάλη και σημαντική  ήταν η προσφορά του στο χώρο των Μηχανικών. 

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Μαγνησίας με αφορμή το άγγελμα του θανάτου του   συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε τα εξής:

1. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της και να επιδώσει το παρόν ψήφισμα στην οικογένειά του.

2. Να παραστεί στη νεκρώσιμη ακολουθία την Δευτέρα στις 30/6/2014 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου στο Βόλο.

18-03-14 ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΚΙΤΣΙΟΣ

Έφυγε από κοντά μας ο συνάδελφος Σοφοκλής Κίτσιος . Σπούδασε Αρχιτέκτων Μηχανικός στην Γαλλία. Από το 1982 άσκησε με συνέπεια το επάγγελμά του, ενώ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους μας.

Καλό ταξίδι συνάδελφε 

24-09-13 ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΠΛΑΤΙΑΣ

Έφυγε από κοντά μας ο συνάδελφος Θεμιστοκλής Πλατιάς. Γεννήθηκε στο Βόλο στις 2/2/1953 και απεβίωσε στις 27/8/2013. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στην Ιταλία στο UNIVERSITA STUDI DI PAVIA. Από το 1983 άσκησε με συνέπεια το επάγγελμά του, ενώ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους μας.

Καλό ταξίδι συνάδελφε 

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

2ας Νοεμβρίου & Ξενοφώντος, (Στοά Ηλία Καραπατή) Βόλος Τ.Κ. 38333 , Τηλ. 24210-26173, 26574 , Fax: 24210-21944 , email: tee_vol@tee.grdeveloped and powered by think.gr